SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji spletne strani Aoprema.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Ob registraciji na Idea2Create.com spletni trgovini ali spletni strani(Blog), obiskovalec kreira uporabniško ime in svoje geslo. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik Idea2Create storitev in pridobi pravico do naročanja izdelkov ter objave svojih mnenj in blogov.
Osnovni podatki podjetja:
Aoprema d.o.o.
Plemljeva ulica 2
1210 Ljubljana-Šentvid
Matična številka: 6438806000
Davčna številka: 37918621

Spletno trgovino Idea2Create.com vodi podjetje Aoprema d.o.o. Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana – Šentvid.

Splošni pogoji poslovanja veljajo za vse uporabnike spletnega mesta Idea2Create.com, ki opravijo nakup preko spletne trgovine ali oddajo naročilo preko email naslova.

PLAČILNE METODE

  • Paypal
  • Gotovina ob prevzemu
  • Predračun

DOSTAVA

Dostavo izvajamo z dostavno službo Goldekspres. Po obvestilu spremembe statusa vašega naročila in potrditvi o plačilu naročenega blaga ter zalogi bo pošiljka pri vas v označenem roku.

Cena dostave za naročila manjše od 100 € z ddv je 3,6€ z ddv.

*Plačilo in dostava za tujino
Strošek dostave v tujino se obračuna po veljavnem ceniku dostavne službe Goldekspres za tujino.

INFORMACIJE

Aoprema d.o.o. se zavezuje, da bo uporabniku vselej zagotovila naslednje informacije:

  • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
  • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
  • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)
  • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, rok dostave – obvestilo preko e-mail ali tel.)
  • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza
  • način plačila in dostave
  • pojasnilo postopka ob pritožbi s podatki oodgovorne osebe za stike s kupci

VRAČILO BLAGA - ODSTOP OD NAKUPA

Odstop od nakupa oz. vračilo blaga kupec sporoči na naš e-naslov info@idea2create.com v roku 14 dni od prevzema artiklov. V email vpišete številko naročila ali računa in katere artikle želite vrniti, številko vašega bančnega računa in na kateri banki je odprt račun.

Blago iz naročila mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen v primeru, ko je ugotovljeno, da za to ni kriv kupec. Kupec lahko v namen testiranja filamentov odda naročilo/prošnjo za vzorec filamentov.

Artikli, ki so izdelani po natančnih navodilih kupca niso primerni za vračilo razen v primeru dogovora med kupcem in Aoprema d.o.o. .

Stroški, ki nastanejo pri vračilu blaga(poštnina oz. dostava) krije kupec.

GARANCIJA

Artikli imajo garancijo, če je navedena na garancijskem listu ali na računu. Če informacij o garanciji potem lahko kupec kontaktira Idea2Create.com in prosi za informacijo.

BLOG, MNENJA in OCENE

Blog, mnenja, ocene, ki jih vpisujejo naši kupci so namenjeni vsem obiskovalcem spletne strani idea2create.com . Vsi, ki so opravili nakup določenega artikla, lahko objavijo svoj blog, mnenje in oceno, ki bo koristil drugim obiskovalcem spletne strani. Ekipa idea2create.com vsako objavo pregleda in ne bo objavila prispevkov, ki so napisana v žaljivem tonu, neprimerno in ne bodo koristila obiskovalcem spletne strani.

Z oddajo prispevka se kupec/uporabnik strinja, da lahko idea2create.com prispevek uporablja v marketinške namene. Pisec prispevka je lastnik avtorskih pravic in se v neomejeno uporabo prenašajo na idea2create.com .

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Prodajalec si pridržuje pravico do napak v cenah oz. zalogi. V primeru, da se iz kateregakoli razloga spremeni cena artikla ali dobavni rok pred potrditvijo naročila s strani ponudnika, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa oziroma ponudil rešitev o zamenjavi naročenega artikla, ki bo obojestransko sprejemljiva. Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Fotografije prodajnih artiklov, je potrebno jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Cenik in zaloga se osvežujeta brez predhodnega obvestila!
Pridržujemo si pravico odpovedi naročila v primeru, da naročila ne moremo izvesti zaradi različnih razlogov (neveljavno naročilo, spam, naročilo ne moremo dostaviti v državo kamo Pošta Slovenije ne dostavlja, plačilo ni bilo prejeto, napaka v stanju zaloge, ne dobimo pravega artikla od dobavitelja, …) .